НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Пепа Чиликова: С електронния прием всяко дете успя да намери най-подходящото за него място


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Пепа Чиликова: С електронния прием всяко дете успя да намери най-подходящото за него място„Много важно е, че електронният прием започна и се движи в график съвсем нормално и успешно. Всяко дете до този момент успя да намери най-подходящото за него място, според неговите родители. Тази година бяхме изправени пред нови предизвикателства. Благодаря Ви за успешния прием, който осъществихме в община Сливен”. Това каза заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова на ежегодното работно съвещание на директорите на детските градини в Регионалния инспекторат по образованието.

Чиликова изтъкна, че благодарение на толерантността и разбирането на директорите на детските заведения са преодолени някои проблеми и пропуски, допуснати от родителите.

Тя посочи още, че предизвикателството, което очаква всички нас през тази година, е Механизмът за събиране и задържане на децата в училище и предучилищна възраст. Пепа Чиликова е убедена, че е много важно да се работи с децата от 3 годишна възраст.

„Вие отново ще посрещате децата с усмивка, любов, търпение, за да ги приобщите към една среда, в която те да бъдат толерантни, добронамерени един към друг. Мястото на нашите деца е в детската градина и в училището. Пожелавам ви успешна учебна година и най-вече бъдете здрави!”, пожела Чиликова.

Съвещанието се провежда във връзка с предстоящата учебна 2017/2018 година. Целта е да се начертаят задачите, които предстоят за новата учебна година.

В него участваха представители на институции, партньори в работата на РУО.

12.09.2017г.

 


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 12.09.2017 webmaster