НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
  
 
Пресслужба на община Сливен - В Сливен се провеждат Отборни срещи по борба за кадети


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


В Сливен се провеждат Отборни срещи по борба за кадетиКметът на община Сливен Стефан Радев откри Отборните срещи по борба за кадети в спортна зала „Васил Левски“. Участват шест отбора с общо 110 от най-добрите спортисти по борба свободен стил в страната - "Локомотив" – Горна Оряховица, "Юнак-Локомотив" – Русе, "Илия Павлов" - Велико Търново, "Димитровград" - Димитровград, "Черноморец-свободна борба" - Бургас и АСК "Сливен". Състезателите, които участват в днешните отборни срещи, ще представят страната ни през 2024 година на Олимпийските игри.

„За мен е чест Сливен да бъде домакин на срещи между най-добрите кадети в борба свободен стил в България. Нашият град е със сериозни традиции в този спорт и аз неведнъж съм имал възможността да изразя своята подкрепа. Целта ни е да развиваме всички видове, да се стремим да осигуряваме по-добри условия и да се радваме на постиженията нашите състезатели. Благодаря на всички, които дават своя сериозен принос за подготовката на шампиони, които прославят Сливен в страната и по света. Надявам се сред вас да са бъдещите олимпийски шампиони на България!“.

Надпреварата се организира от Българската федерация по борба , Министерството на младежта и спорта, АСК Борба Сливен, със съдействието на Община Сливен.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

Уведомления за инвестиционно предложение

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 10.03.2017 webmaster