НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
  
 
Пресслужба на община Сливен - Общината извърши основен ремонт на сграда за новото общинско предприятие „Градска мобилност”


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Общината извърши основен ремонт на сграда за новото общинско предприятие „Градска мобилност”Новосформираното общинско предприятие „Градска мобилност” ще се помещава в двора на бившия зенитен полк в Сливен. Общината извърши ремонт на караулно помещение, обособено за административна сграда на предприятието за синята зона на Сливен. Стойността на ремонта е 29 830 лева с ДДС.

По заповед на кмета Стефан Радев, на 6 март, комисия е направила оглед на извършеното строителство и е констатирала, че СМР на обекта са извършени качествено и в срок.

Направен е основен ремонт на покрива на помещението, положена е хидроизлация, измазани са комините, сменена е обшивката на поцинкованата ламарина, монтирани са водосточни тръби с казанчета. Направена е нова външна мазилка. Положена е нова минерална мазилка по цокъл. Изградено е ново стълбище. Боядисани са фасадите. Направен е цялостен вътрешен ремонт, подмяна на дограма и ел. инсталация. Изграден е санитарен възел. Обособени са три кабинета, изградена е външна чешма. Дворът е почистен от растителност и отпадъци.

Мястото ще бъде обособено и за репатриране на колите, които не са потърсени от собствениците си, колите, които са вдигнати от т.н. кола „паяк”, защото пречат на движението в града и трябва да бъдат преместени.

 

9.03.2017г.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

Уведомления за инвестиционно предложение

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 09.03.2017 webmaster